Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Warzywa strączkowe - przepisy na dania z roślin strączkowych Masło orzechowe z nerkowców Dlaczego warto pić białą herbatę? Lucuma - niezwykły owoc i jego lecznicze właściwości Proste i smaczne wysokobiałkowe przekąski. Przepisy na szybkie posiłki wysokobiałkowe Śniadanie na przywrócenie równowagi kwasowo-zasadowej w organizmie, czyli JAGLANKA w roli głównej Chrzan - warzywo dobre na trawienie Zdrowa egzotyka na talerzu. Sfermentowany ryż koji Ocet jabłkowy - czy rzeczywiście zasługuje na sławę? Czy można jeść surowe pieczarki? Co stanie się, gdy zjesz surową pieczarkę? Olej rzepakowy nową nadzieją w leczeniu otyłości Glutation - najsilniejszy antyoksydant. Co o nim wiemy?